Brygger: Karl Jørgen Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale)
Ekstra ingredienser: Røsslyng, mjødurt, pors
OG: 12,800
FG: 7,500
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner 5,1; Vienna 3,1; CaraClair 0,5; CaraBlond 0,3

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Golding 100g 30 min; Saaz 100g 5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 C 1 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Villgjær
Gjærmengde: Starter
Informasjon om gjæring:
Primærgjæring ved ca 15 C. Sekundærgjæring på glassballong ca 10 C.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. august 2017
Flasket: 17. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N