Brygger: Karl Jørgen Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale) Ekstra ingredienser: Røsslyng, mjødurt, pors OG: 12,800 FG: 7,500 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner 5,1; Vienna 3,1; CaraClair 0,5; CaraBlond 0,3 [B]Humle og krydder[/B] East Kent Golding 100g 30 min; Saaz 100g 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 C 1 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Villgjær Gjærmengde: Starter Informasjon om gjæring: Primærgjæring ved ca 15 C. Sekundærgjæring på glassballong ca 10 C. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. august 2017 Flasket: 17. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N