Brygger: Joakim Amundsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 5B Amerikansk brown ale) Ekstra ingredienser: Korianderfrø og kanel OG: 1049 FG: 1014 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 25,5l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 52,6 Beregnet farge: 42,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,5kg Munich 0,8kg Crystal malt 0,15kg Sjokolademalt 0,11kg Sukker [B]Humle og krydder[/B] 50g East Kent Golding 60m 10g Nelson Sauvin 60m 35g EKG 15m 20g Korianderfrø 5m 1 Kanelstang 5m 15g EKG 2m [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 10 min 52 °C 30 min 62 °C 35 min 66 °C 25 min 72 °C 10 min 77 °C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP023 BURTON ALE Gjærmengde: 1,5l starter Informasjon om gjæring: 14 dager ca 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. oktober 2015 Flasket: 7. november 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N