Brygger: Joakim Amundsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 5B Amerikansk brown ale)
Ekstra ingredienser: Korianderfrø og kanel
OG: 1049
FG: 1014
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 25,5l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 52,6
Beregnet farge: 42,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,5kg Munich
0,8kg Crystal malt
0,15kg Sjokolademalt
0,11kg Sukker

[B]Humle og krydder[/B]
50g East Kent Golding 60m
10g Nelson Sauvin 60m
35g EKG 15m
20g Korianderfrø 5m
1 Kanelstang 5m
15g EKG 2m

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
10 min 52 °C
30 min 62 °C
35 min 66 °C
25 min 72 °C
10 min 77 °C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP023 BURTON ALE
Gjærmengde: 1,5l starter
Informasjon om gjæring:
14 dager ca 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. oktober 2015
Flasket: 7. november 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N