Brygger: Roger Bruland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1075 FG: 1012 Mengde vørter: 150,0l Mengde ferdig øl: 140,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 11,0 Beregnet farge: 1012 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt [B]Humle og krydder[/B] 300 gram saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 73 grader, vørteren er ikkje kokt. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Kveik fra Hornindal Gjærmengde: Sånn passe Informasjon om gjæring: Pitching på 30 grader [B]Kommentarer[/B] Må stå kjølig da det er ferskøl [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. februar 2016 Flasket: 6. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N