Brygger: Roger Bruland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg
OG: 1075
FG: 1012
Mengde vørter: 150,0l
Mengde ferdig øl: 140,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 11,0
Beregnet farge: 1012 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt

[B]Humle og krydder[/B]
300 gram saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 73 grader, vørteren er ikkje kokt.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Kveik fra Hornindal
Gjærmengde: Sånn passe
Informasjon om gjæring:
Pitching på 30 grader

[B]Kommentarer[/B]
Må stå kjølig da det er ferskøl

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. februar 2016
Flasket: 6. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N