Brygger: Arne Jervell
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1,048
FG: 1,011
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5097 g Pilsnermalt                   
340 g Munich Malt (Lys)
113 g Melanoidin Malt

[B]Humle og krydder[/B]
24 g Hallertau Blanc pellets 10.5% i 30 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 °C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: 400 mrd celler
Informasjon om gjæring:
Sette gjær ved 8 °C                                                      
Øk naturlig til 10 °C, hold til SG=1.030
Øk naturlig til 18 °C, hold til utgjæret & oppryddet
Senk til 0°C (ca 2 °C pr 12 timer), hold temp til klar.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. oktober 2017
Flasket: 1. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F