Brygger: Arne Jervell Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1,048 FG: 1,011 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5097 g Pilsnermalt 340 g Munich Malt (Lys) 113 g Melanoidin Malt [B]Humle og krydder[/B] 24 g Hallertau Blanc pellets 10.5% i 30 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 °C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 400 mrd celler Informasjon om gjæring: Sette gjær ved 8 °C Øk naturlig til 10 °C, hold til SG=1.030 Øk naturlig til 18 °C, hold til utgjæret & oppryddet Senk til 0°C (ca 2 °C pr 12 timer), hold temp til klar. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. oktober 2017 Flasket: 1. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F