Brygger: Reinhard Mjaatvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2E Mørk tsjekkisk lager OG: 1056 FG: 1014 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 36,2 Beregnet farge: 47,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10.00 kg Pilsner 1.00 kg Caramunich Malt II 1.00 kg Munich Malt II 0.35 kg Carafa III 0.20 kg Wheat, Flaked [B]Humle og krydder[/B] 60.00 g Perle [8.50 %] - Boil 75.0 min 60.00 g Saaz [3.75 %] - Boil 45.0 min 40.00 g Saaz [3.75 %] - Boil 2.0 min [B]Andre ingredienser[/B] 3.00 g Calcium Chloride in Mash 3.00 g Gypsum iCalcium Sulfate) in Mash 1.00 Whirlfloc Tablet (Boil 10.0 mins) 2.00 tsp Yeast Nutrient (Boil 10.0 mins) [B]Meskeinformasjon[/B] Triple infusion Protein rest at 55.0 C / 20 min Saccharification at 62.0 C 30 min Saccharification at 68.0 C 40 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs 830 Gjærmengde: 5 liter starter Informasjon om gjæring: 2 weeks at 10C 2 weeks maturation before bottling [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. november 2017 Flasket: 27. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N