Brygger: Kolbjørn Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1052
FG: 1007
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 6,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9.3 kg Pilsen Malt
0,5 kg Vienna Malt
0,3 kg Wheat Malt

[B]Humle og krydder[/B]
90 g Hallertauer Mittelfruher 4,5 % i 60 min
40 g Hallertauer Mittelfruher 4,5 % i 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
2 ts natron og 5 g kalsimklorid til vannjustering
16 g klarurt tilsatt de siste 10 min. av koketiden

[B]Meskeinformasjon[/B]
mesket ved 66 grader i 80 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2565
Gjærmengde: 2 poser i starter på 5 Liter
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 16 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. februar 2013
Flasket: 13. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N