Brygger: Kolbjørn Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1052 FG: 1007 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 6,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9.3 kg Pilsen Malt 0,5 kg Vienna Malt 0,3 kg Wheat Malt [B]Humle og krydder[/B] 90 g Hallertauer Mittelfruher 4,5 % i 60 min 40 g Hallertauer Mittelfruher 4,5 % i 5 min [B]Andre ingredienser[/B] 2 ts natron og 5 g kalsimklorid til vannjustering 16 g klarurt tilsatt de siste 10 min. av koketiden [B]Meskeinformasjon[/B] mesket ved 66 grader i 80 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2565 Gjærmengde: 2 poser i starter på 5 Liter Informasjon om gjæring: Gjæret på 16 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2013 Flasket: 13. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N