Brygger: Kristian Andreassen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1,077 FG: 1,021 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 10,0 Beregnet farge: 29 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt, Munich Mørk, Stjørdalsmalt, Carafa 3, Farin [B]Humle og krydder[/B] Goldings [B]Andre ingredienser[/B] Einerlåg, protafloc, Whitelabs gjørnæring, [B]Meskeinformasjon[/B] 68C 60min 72C 15min 77C 2min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Gjernes kveik Gjærmengde: 30ml Informasjon om gjæring: Pitch 37C, Baderomsgulv ved 30C. [B]Kommentarer[/B] Mesket einerlåg i 12 timer på 80C. Medbrygger; Thomas Aasberg (Aasbrygg) [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. april 2017 Flasket: 28. april 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F