Brygger: Kristian Andreassen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg
OG: 1,077
FG: 1,021
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 10,0
Beregnet farge: 29 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt, Munich Mørk, Stjørdalsmalt, Carafa 3, Farin

[B]Humle og krydder[/B]
Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]
Einerlåg, protafloc, Whitelabs gjørnæring,

[B]Meskeinformasjon[/B]
68C 60min
72C 15min
77C 2min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Gjernes kveik
Gjærmengde: 30ml
Informasjon om gjæring:
Pitch 37C, Baderomsgulv ved 30C.

[B]Kommentarer[/B]
Mesket einerlåg i 12 timer på 80C.

Medbrygger; Thomas Aasberg (Aasbrygg)

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. april 2017
Flasket: 28. april 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F