Brygger: Halvor Willadssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,062 FG: 1,002 Mengde vørter: 10,0l Mengde ferdig øl: 8,0l Alkoholstyrke: 7,9% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 57 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2 kg pilsnermalt 0,2 kg hvetemalt 0,1 kg lys munchenermalt [B]Humle og krydder[/B] 10g FWH Northern brewer 20g 10 min Saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk 63c i 75 min Meske ut 75c 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3711 Gjærmengde: Ca. 1 l starter Informasjon om gjæring: Gjæret i 20c romtemperatur [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2014 Flasket: 21. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N