Brygger: Halvor Willadssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,062
FG: 1,002
Mengde vørter: 10,0l
Mengde ferdig øl: 8,0l
Alkoholstyrke: 7,9%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 57 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2 kg pilsnermalt
0,2 kg hvetemalt
0,1 kg lys munchenermalt

[B]Humle og krydder[/B]
10g FWH Northern brewer
20g 10 min Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesk 63c i 75 min
Meske ut 75c 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3711
Gjærmengde: Ca. 1 l starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 20c romtemperatur

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. februar 2014
Flasket: 21. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N