Brygger: Frode Aasprong Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,054 FG: 1,006 Mengde vørter: 44,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 36,2 Beregnet farge: 20,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10,50 kg Pale Malt (2 Row) UK (5,9 EBC) Grain 2 (89,0 %), 0,70 kg Wheat Malt, Ger (3,9 EBC) Grain 3 (5,9 %) 0,45 kg Caramel/Crystal Malt - 30L (59,1 EBC) Grain 4 (3,8 %), 0,15 kg Chocolate Malt (689,5 EBC) Grain 5 (1,3 %) [B]Humle og krydder[/B] 17,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 60,0 min Hop 6 10,4 IBUs 40,00 g Citra [12,00 %] - Boil 15,0 min Hop 8 12,1 IBUs 40,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 15,0 min Hop 9 12,1 IBUs 30,00 g Citra [12,00 %] - Boil 2,0 min 100g Nelson Sauvin @ 5 dager, tørrhumling. 50g citra @ 5 dager, tørrhumling. [B]Andre ingredienser[/B] 1,00 Items Whirlfloc Tablet (Boil 15,0 mins [B]Meskeinformasjon[/B] Singel infusion, full body, no mash out. 31,27 L @ 73,9 C step temp 66,0 C @60 min. Fly sparge with 35,34 L @ 78,0 C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale American US-0 Gjærmengde: 22g tørrgjær Informasjon om gjæring: Gjæret i mørkt rom på 19 grader i 18 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2014 Flasket: 12. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N