Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1066 FG: 1015 Mengde vørter: 22,5l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 90,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt 4,9 Rugmalt 1,5 Munich mørk 0,3 Crystalmalt 120 0,3 [B]Humle og krydder[/B] Mosaic 12% til IBU 31, 60 min Mosaic 12% til IBU 52, 15 min Mosaic 12% til IBU 8, 2 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63C i 20 minutter 70C i 20 minutter 77C i 5 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp001 Gjærmengde: slurry, 0,3 dl Informasjon om gjæring: pitching på 17C, en C opp til 20, coldcrush siste to dager til 4C. 13 dager totalt [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. mars 2015 Flasket: 15. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F