Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1066
FG: 1015
Mengde vørter: 22,5l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 90,0
Beregnet farge: 18 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt 4,9
Rugmalt 1,5
Munich mørk 0,3
Crystalmalt 120 0,3

[B]Humle og krydder[/B]
Mosaic 12% til IBU 31, 60 min
Mosaic 12% til IBU 52, 15 min
Mosaic 12% til IBU 8, 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63C i 20 minutter
70C i 20 minutter
77C i 5 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp001
Gjærmengde: slurry, 0,3 dl
Informasjon om gjæring:
pitching på 17C, en C opp til 20, coldcrush siste to dager til 4C.
13 dager totalt

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. mars 2015
Flasket: 15. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F