Brygger: Eirik Kittelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY
Type: 10D Saison
OG: 1064
FG: 1005
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 7,8%
Beregnet IBU: 33,6
Beregnet farge: 7,2 EBC
[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 KG Bestmaltz pilsner malt
0.45 KG lys belgisk candi sirup.
[B]Humle og krydder[/B]
Sorachi Ace: 10 g ved 60 min
20 g ved 15 min
20g ved 5 min
20g ved 1 min
20 g ved 0 min
30 gram torrhumling i 7 dager
Kun pellets.
[B]Andre ingredienser[/B]
[B]Meskeinformasjon[/B]
64.4 grader i 90 min
machout ved 75 grader
[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 565
Gjærmengde: starter
Informasjon om gjæring:
30-35 grader i 10 dager
Slo av varmeplata etter 10 dager å lot temperaturen falle naturlig til ca 20 grader.
Satt på fat å tillsatt Co2 til 2.5Vol.
[B]Kommentarer[/B]
Temperatur kontroll var varmeplate fra Petit og isolert gjærings dunk.
[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. oktober 2012
Flasket: 18. november 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: F