Brygger: Eirik Kittelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1064 FG: 1005 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 7,8% Beregnet IBU: 33,6 Beregnet farge: 7,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 KG Bestmaltz pilsner malt 0.45 KG lys belgisk candi sirup. [B]Humle og krydder[/B] Sorachi Ace: 10 g ved 60 min 20 g ved 15 min 20g ved 5 min 20g ved 1 min 20 g ved 0 min 30 gram torrhumling i 7 dager Kun pellets. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64.4 grader i 90 min machout ved 75 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 565 Gjærmengde: starter Informasjon om gjæring: 30-35 grader i 10 dager Slo av varmeplata etter 10 dager å lot temperaturen falle naturlig til ca 20 grader. Satt på fat å tillsatt Co2 til 2.5Vol. [B]Kommentarer[/B] Temperatur kontroll var varmeplate fra Petit og isolert gjærings dunk. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. oktober 2012 Flasket: 18. november 2012 Filtrert: Nei Karbonering: F