Brygger: Per Øyvind Tjeldnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5C Engelsk dark mild OG: 1,038 FG: 1,010 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 52,0l Alkoholstyrke: 3,7% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 37,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter pale malt, 6600 gram Crystal (60), 600 gram Dark crystal (120), 600 gram Amber malt, 200 gram Brown malt, 200 gram Lys chocolate malt, 200 gram Chocolate malt, 100 gram sukker til flaskekarbonering, 230 gram [B]Humle og krydder[/B] 50 gram East Kent Goldings (6%), 60 minutter 50 gram East Kent Goldings (6%), 10 minutter [B]Andre ingredienser[/B] Natron, 10 gram i mesk Kalsiumklorid, 7,5 gram i mesk CaCo3, 5 gram i mesk Kalsiumsulfat, 5 gram i mesk Kalsiumklorid, 2,7 gram i skyllevann Kalsiumsulfat, 1,8 gram i skyllevann 1 whirfloctablett, 10 min kok Wyeast gjærnæring, 10 min kok [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 75 minutter 78 grader i 5 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White labs 002 Gjærmengde: 1 rør, 4 l. starter Informasjon om gjæring: 18 grader i 7 dager 20 grader i 7 dager 20 grader i 14 dager, ettergjæring på flasker (karbonering) [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. februar 2016 Flasket: 21. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N