Brygger: Kenneth S. Laget Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl OG: 60 FG: 12 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 49 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale-malt, Hvetemalt, Krystallmalt, Hele hvetekorn,Sjokolademalt, Dextrose [B]Humle og krydder[/B] Amarillo, Stjerneanis, Appelsinskall, Korianderfrø, Nellikspiker, Kanelstang, Pomeranskall [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 15 min 52 °C 35 min 63 °C 40 min 73 °C 15 min 78 °C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 17g Informasjon om gjæring: 15 dager, 18grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. september 2015 Flasket: 4. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N