Brygger: Kenneth S. Laget
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl
OG: 60
FG: 12
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 49 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale-malt, Hvetemalt, Krystallmalt, Hele hvetekorn,Sjokolademalt, Dextrose

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo, Stjerneanis, Appelsinskall, Korianderfrø, Nellikspiker, Kanelstang, Pomeranskall

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
15 min 52 °C
35 min 63 °C
40 min 73 °C
15 min 78 °C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 17g
Informasjon om gjæring:
15 dager, 18grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. september 2015
Flasket: 4. oktober 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N