Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,064 FG: 1010 Mengde vørter: 47,0l Mengde ferdig øl: 39,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 73,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Cara/Pils Munich CaraBelge Wheat Honey malt Spray malt Extra Light [B]Humle og krydder[/B] Columbus (Tomahawk) Simcoe Amarillo Gold Cascade Citra Chinook Mosaic [B]Andre ingredienser[/B] Servomyces gjærnæring Brewbrite klarningsmiddel [B]Meskeinformasjon[/B] 64min 60grader 10min 78grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Vermont Ale Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: Vermont Ale fra The Yeast Bay. Proppet opp på 3 liter starter. [B]Kommentarer[/B] Leveres i Stavanger [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F