Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,064
FG: 1010
Mengde vørter: 47,0l
Mengde ferdig øl: 39,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 73,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Cara/Pils
Munich
CaraBelge
Wheat
Honey malt
Spray malt Extra Light

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus (Tomahawk)
Simcoe
Amarillo Gold
Cascade
Citra
Chinook
Mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]
Servomyces gjærnæring
Brewbrite klarningsmiddel

[B]Meskeinformasjon[/B]
64min 60grader
10min 78grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Vermont Ale
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
Vermont Ale fra The Yeast Bay. Proppet opp på 3 liter starter.

[B]Kommentarer[/B]
Leveres i Stavanger

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F