Brygger: Anders Tautra, Kim H. Paus
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1069
FG: 1008
Mengde vørter: 45,5l
Mengde ferdig øl: 36,3l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 16,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10100 g Pilsner malt (3 EBC)	
800 g Munich malt (25 EBC)	
600 g Flaked Corn (1 EBC)	
1000 g sukker

[B]Humle og krydder[/B]
54 g Bobek (60 min)
39 g Saaz (15 min)
31 g Bobek (5 min)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 C i 60 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: Starter, 3 L, 3 rør
Informasjon om gjæring:
21-22 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. januar 2015
Flasket: 8. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N