Brygger: Anders Tautra, Kim H. Paus Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1069 FG: 1008 Mengde vørter: 45,5l Mengde ferdig øl: 36,3l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 16,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10100 g Pilsner malt (3 EBC) 800 g Munich malt (25 EBC) 600 g Flaked Corn (1 EBC) 1000 g sukker [B]Humle og krydder[/B] 54 g Bobek (60 min) 39 g Saaz (15 min) 31 g Bobek (5 min) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C i 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: Starter, 3 L, 3 rør Informasjon om gjæring: 21-22 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. januar 2015 Flasket: 8. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N