Brygger: Arne Martin Aurlien Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,102 FG: 1,029 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 9,6% Beregnet IBU: 55,0 Beregnet farge: 66 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8 kg UK pale malt 1.5 kg belgisk munich-malt 500 g flaket bygg 500 g UK brunmalt 500 g UK mørk krystallmalt 80L 100 g UK sjokolademalt 100 g UK roasted barley 100 g UK pale chocolate 50 g UK black patent [B]Humle og krydder[/B] 80 g EKG pellets 6,4% 60 min 50 g EKG pellets 6,4% 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Dobbeltmesk på speidel 67 grader 120 min 70 grader 10 min -- bytt malt -- 65 grader 120 min 78 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: 2 pakker i starter Informasjon om gjæring: Gjæret på 19 grader i 21 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. oktober 2013 Flasket: 27. oktober 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F