Brygger: Bård Sørlie Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale OG: 1046 FG: 1010 Mengde vørter: 100,0l Mengde ferdig øl: 85,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 EBC 7 EBC 17000 g Cara Red 20 EBC 20 EBC 1500 g [B]Humle og krydder[/B] Centennial 10% alpha 120 g 60 minutes Centennial 10% alpha 70 g 15 minutes Summit 14% alpha 50 g 1 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66oC i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: san diego Superyeast Gjærmengde: Slurry, ca 1.5 l Informasjon om gjæring: Gjæret på 18 oC stigende til 20 de siste 4-5 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. november 2013 Flasket: 30. november 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N