Brygger: Bård Sørlie
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale
OG: 1046
FG: 1010
Mengde vørter: 100,0l
Mengde ferdig øl: 85,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 38,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 7 EBC	 	7	EBC	 	17000	g
Cara Red 20 EBC	 	20	EBC	 	1500	g

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial	10%	alpha	 	120	g	 	60	minutes

Centennial	10%	alpha	 	70	g	 	15	minutes

Summit	14%	alpha	 	50	g	 	1	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66oC i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: san diego Superyeast
Gjærmengde: Slurry, ca 1.5 l
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 18 oC stigende til 20 de siste 4-5 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. november 2013
Flasket: 30. november 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N