Brygger: Glenn Roger Lie Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 1,070 FG: 1,025 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 18,5l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 41 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 63,1% Munich Malt 27,7% Pilsner Malt 3,1% Caraaroma 3,1% Caramunich 1,5% Dark Crystal 1,5% Melanoiden Malt [B]Humle og krydder[/B] 14 g Magnum @ 60 min [B]Andre ingredienser[/B] 1 tablett whirlfloc 1 teskje 5.2 pH stabilizer 1 kapsel Servomyces [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader C i 60 min 10 min mashout 78 grader C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 2xWLP833(3,4L start) Informasjon om gjæring: 11 grader C i 27 dager [B]Kommentarer[/B] Oppskriften er basert på Jamil Zainasheff sin "Little Barnabas" fra "Brewing Classic Styles" [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. oktober 2013 Flasket: 21. desember 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F