Brygger: Glenn Roger Lie
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3B Bock
OG: 1,070
FG: 1,025
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 18,5l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 41 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
63,1% Munich Malt
27,7% Pilsner Malt
3,1% Caraaroma
3,1% Caramunich
1,5% Dark Crystal
1,5% Melanoiden Malt

[B]Humle og krydder[/B]
14 g Magnum @ 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1 tablett whirlfloc
1 teskje 5.2 pH stabilizer
1 kapsel Servomyces

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader C i 60 min
10 min mashout 78 grader C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 2xWLP833(3,4L start)
Informasjon om gjæring:
11 grader C i 27 dager

[B]Kommentarer[/B]
Oppskriften er basert på Jamil Zainasheff sin "Little Barnabas" fra "Brewing Classic Styles"

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. oktober 2013
Flasket: 21. desember 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F