Brygger: Jan-Tore Oskal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1065
FG: 1010
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,5l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 35,5
Beregnet farge: 796 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5000 gram Belgian Pale Ale mat
500 gram German Pale Ale malt
680 gram hvitt sukker

[B]Humle og krydder[/B]
56 gram Williamette 5,5% - 60 minutter
28 gram Saaz 3,7% - 15 minutter
28 gram Saaz 3,7% -  5 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Ettrinns mesking ved 66 grader i 90 minutt

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3724 Belgian Saison
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Første gjæring i 14 dager ved 24 grader
så 24 dager til ved 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. januar 2013
Flasket: 11. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N