Brygger: Jan-Tore Oskal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1065 FG: 1010 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,5l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 35,5 Beregnet farge: 796 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5000 gram Belgian Pale Ale mat 500 gram German Pale Ale malt 680 gram hvitt sukker [B]Humle og krydder[/B] 56 gram Williamette 5,5% - 60 minutter 28 gram Saaz 3,7% - 15 minutter 28 gram Saaz 3,7% - 5 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Ettrinns mesking ved 66 grader i 90 minutt [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3724 Belgian Saison Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Første gjæring i 14 dager ved 24 grader så 24 dager til ved 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. januar 2013 Flasket: 11. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N