Brygger: Knut Arne Haugeto
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4H Irsk rød
OG: 1,054
FG: 1,020
Mengde vørter: 52,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 23,8
Beregnet farge: 20,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9.000 kg Pale Ale Malt (81.82%)
0.400 kg Amber Malt (3.64%)
0.400 kg Biscuit (3.64%)
0.400 kg Chocolate (3.64%)
0.400 kg Crystal 120 (3.64%)
0.400 kg Crystal 30 (3.64%)

[B]Humle og krydder[/B]
50.0 g Northern Brewer Pellet (6.8% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.1 g/L)
30.0 g East Kent Golding Pellet (4.7% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.7 g/L)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single step Infusion at 66°C for 60 Minutes.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Liberty bell ale
Gjærmengde: 33 gr
Informasjon om gjæring:
18 grader C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. februar 2016
Flasket: 4. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N