Brygger: Knut Arne Haugeto Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4H Irsk rød OG: 1,054 FG: 1,020 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 23,8 Beregnet farge: 20,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9.000 kg Pale Ale Malt (81.82%) 0.400 kg Amber Malt (3.64%) 0.400 kg Biscuit (3.64%) 0.400 kg Chocolate (3.64%) 0.400 kg Crystal 120 (3.64%) 0.400 kg Crystal 30 (3.64%) [B]Humle og krydder[/B] 50.0 g Northern Brewer Pellet (6.8% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.1 g/L) 30.0 g East Kent Golding Pellet (4.7% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.7 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single step Infusion at 66°C for 60 Minutes. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Liberty bell ale Gjærmengde: 33 gr Informasjon om gjæring: 18 grader C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2016 Flasket: 4. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N