Brygger: Dag Sveen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,087
FG: 1,018
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 9,06%
Beregnet IBU: 68,0
Beregnet farge: 80 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8kg Pale malt
0.35kg Chocolate Malt
0.35kg Biscuit Malt
0.25kg Cara Malt (lys 30-40 EBC)
0.6kg Roasted bygg
0.4kg Flaked bygg
0.8kg Special B

[B]Humle og krydder[/B]
50g Target 60 min
50g EKG 10 min
50g EKG flameout

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader celsius i 60 min
Skylling 77 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 310 billioner
Informasjon om gjæring:
Primary 14 dager
Secondary lagret kjellerkaldt til flaskedato

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. juli 2014
Flasket: 24. september 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N