Brygger: Dag Sveen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,087 FG: 1,018 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 9,06% Beregnet IBU: 68,0 Beregnet farge: 80 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8kg Pale malt 0.35kg Chocolate Malt 0.35kg Biscuit Malt 0.25kg Cara Malt (lys 30-40 EBC) 0.6kg Roasted bygg 0.4kg Flaked bygg 0.8kg Special B [B]Humle og krydder[/B] 50g Target 60 min 50g EKG 10 min 50g EKG flameout [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader celsius i 60 min Skylling 77 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 310 billioner Informasjon om gjæring: Primary 14 dager Secondary lagret kjellerkaldt til flaskedato [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. juli 2014 Flasket: 24. september 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N