Brygger: Marius Høye Steen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7B Dunkelweizen
OG: 1049
FG: 1015
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 41 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2500 gram Pils malt
2500 gram Wheat malt
200 gram Roasted Wheat malt
100 gram Carafa Special type 3

[B]Humle og krydder[/B]
35 gram Tettnanger 3,6% 60 min
20 gram Tettnanger 3,6% 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1ts gjærnæring
1kpsl servomyces

[B]Meskeinformasjon[/B]
1t@ 67grC

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP380
Gjærmengde: 230 bill celler
Informasjon om gjæring:
3 uker ved 19-20 grader

[B]Kommentarer[/B]
Naturlig karbonert til volco2: 2,9

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. oktober 2012
Flasket: 23. oktober 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N