Brygger: Marius Høye Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7B Dunkelweizen OG: 1049 FG: 1015 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 41 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2500 gram Pils malt 2500 gram Wheat malt 200 gram Roasted Wheat malt 100 gram Carafa Special type 3 [B]Humle og krydder[/B] 35 gram Tettnanger 3,6% 60 min 20 gram Tettnanger 3,6% 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 1ts gjærnæring 1kpsl servomyces [B]Meskeinformasjon[/B] 1t@ 67grC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP380 Gjærmengde: 230 bill celler Informasjon om gjæring: 3 uker ved 19-20 grader [B]Kommentarer[/B] Naturlig karbonert til volco2: 2,9 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. oktober 2012 Flasket: 23. oktober 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N