Brygger: Ove Utland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8B Sweet stout
OG: 1060
FG: 1022
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 85 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter, Munich malt, Roasted barley, Black malt, pale chocolate, crystal malt, dark crystal, pale crystal, amber malt, brown malt, flaket havre.

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus, chinook,Centenial

[B]Andre ingredienser[/B]
Cold Brew coffee.

[B]Meskeinformasjon[/B]
68-69 i 90 min
78 i 20 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 001
Gjærmengde: 1 liter starter
Informasjon om gjæring:
Starter på 16 øker til 20 etter hvert.

[B]Kommentarer[/B]
Kullsyre tilsatt først med Co2, deretter med Nitrogen.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. desember 2017
Flasket: 27. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F