Brygger: Ove Utland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8B Sweet stout OG: 1060 FG: 1022 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 85 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter, Munich malt, Roasted barley, Black malt, pale chocolate, crystal malt, dark crystal, pale crystal, amber malt, brown malt, flaket havre. [B]Humle og krydder[/B] Columbus, chinook,Centenial [B]Andre ingredienser[/B] Cold Brew coffee. [B]Meskeinformasjon[/B] 68-69 i 90 min 78 i 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 001 Gjærmengde: 1 liter starter Informasjon om gjæring: Starter på 16 øker til 20 etter hvert. [B]Kommentarer[/B] Kullsyre tilsatt først med Co2, deretter med Nitrogen. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. desember 2017 Flasket: 27. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F