Brygger: Tarjei Tverråen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,084 FG: 1,030 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7kg best dark munich 2kg best pils 1kg caramunich 3 60 [B]Humle og krydder[/B] 8g magnum hallertau 13% 70g hallertau mittelfruh 2,7% I 60min 30g hallertau mittelfruh 2,7% I 30min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 833 Gjærmengde: alt fra 25l helles Informasjon om gjæring: Kjølt til 7 grader, ristet bøtte for oksygen, tilsatte slurry og lot den stige til 10 grader i løpet av et par dager. Forlatt i 5 uker før flasking. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. mai 2016 Flasket: 1. juli 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N