Brygger: Tarjei Tverråen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,084
FG: 1,030
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7kg best dark munich 
2kg best pils
1kg caramunich 3 60

[B]Humle og krydder[/B]
8g magnum hallertau 13%
70g hallertau mittelfruh 2,7%
I 60min

30g hallertau mittelfruh 2,7%
I 30min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 833
Gjærmengde: alt fra 25l helles
Informasjon om gjæring:
Kjølt til 7 grader, ristet bøtte for oksygen, tilsatte slurry og lot den stige til 10 grader i løpet av et par dager. Forlatt i 5 uker før flasking.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. mai 2016
Flasket: 1. juli 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N