Brygger: Jan Børge Stav
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1085
FG: 1013
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 9,45%
Beregnet IBU: 83,0
Beregnet farge: 26 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6000 g maris otter pale
680 g hvetemalt
130 g sjokolademalt
466 g sukker

[B]Humle og krydder[/B]
46 g chinook 12,7 aa,  60 min
27 g amarillo 9,2 aa, 15 min
24 g centenneal 8,2 aa,  15 min
24 g amarillo 5 min
27 g centenneal 5 min
16 g chinook  0 min
18 g centenneal  0 min
10 g chinook tørrhumle
15 g centenneal tørrhumle
13 g amarillo tørrhumle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader i en time
77 grader i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 245 mrd celler
Informasjon om gjæring:
20 grader i to uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. januar 2016
Flasket: 5. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N