Brygger: Jan Børge Stav Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1085 FG: 1013 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 9,45% Beregnet IBU: 83,0 Beregnet farge: 26 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6000 g maris otter pale 680 g hvetemalt 130 g sjokolademalt 466 g sukker [B]Humle og krydder[/B] 46 g chinook 12,7 aa, 60 min 27 g amarillo 9,2 aa, 15 min 24 g centenneal 8,2 aa, 15 min 24 g amarillo 5 min 27 g centenneal 5 min 16 g chinook 0 min 18 g centenneal 0 min 10 g chinook tørrhumle 15 g centenneal tørrhumle 13 g amarillo tørrhumle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i en time 77 grader i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 245 mrd celler Informasjon om gjæring: 20 grader i to uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. januar 2016 Flasket: 5. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N