Brygger: Andreas Møller Frich
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1055
FG: 1014
Mengde vørter: 22,5l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 24,3
Beregnet farge: 25,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
maris otter pale malt
carared
caramunich 2
melanoiden malt
munich malt type 2

[B]Humle og krydder[/B]
citra
ahtanum
cascade

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirfloc tablett
gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
mesket på 66 grader i 60 min.
økte til 77 grader i 5 min
tømt og skylte med 6,5 liter på 75,6 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2 pakker tørrgjær
Informasjon om gjæring:
sto på 14 grader utvendig temperatur i 7 dager, økt til 20 grader utvendig temperatur resterende 7 dager

[B]Kommentarer[/B]
Hei på deg!

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. november 2014
Flasket: 17. november 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N