Brygger: Andreas Møller Frich Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1055 FG: 1014 Mengde vørter: 22,5l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 24,3 Beregnet farge: 25,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] maris otter pale malt carared caramunich 2 melanoiden malt munich malt type 2 [B]Humle og krydder[/B] citra ahtanum cascade [B]Andre ingredienser[/B] Whirfloc tablett gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] mesket på 66 grader i 60 min. økte til 77 grader i 5 min tømt og skylte med 6,5 liter på 75,6 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 pakker tørrgjær Informasjon om gjæring: sto på 14 grader utvendig temperatur i 7 dager, økt til 20 grader utvendig temperatur resterende 7 dager [B]Kommentarer[/B] Hei på deg! [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. november 2014 Flasket: 17. november 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N