Brygger: Erlend Brandsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5C Engelsk dark mild OG: 32 FG: 10 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 3,0% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Krystallmalt Amber malt Biscuit malt Special B malt Chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] East Kent Goldings [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] En stegs infusjonsmesking. 70 grader C. 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 002 Gjærmengde: 2stk rør. Informasjon om gjæring: 19 grader C 7dager. 21 grader C 7dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. oktober 2013 Flasket: 26. oktober 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N