Brygger: Erlend Brandsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5C Engelsk dark mild
OG: 32
FG: 10
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 3,0%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Krystallmalt
Amber malt
Biscuit malt
Special B malt
Chocolate malt

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
En stegs infusjonsmesking. 70 grader C. 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 002
Gjærmengde: 2stk rør.
Informasjon om gjæring:
19 grader C 7dager.
21 grader C 7dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. oktober 2013
Flasket: 26. oktober 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N