Brygger: Reinhard Mjaatvedt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 1050
FG: 1015
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 38,8
Beregnet farge: 70,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8,00 kg Pale Malt 
1,80 kg Barley, Flaked 
1,20 kg Roasted Barley 
0,60 kg Crystal Malt 
0,60 kg Wheat Malt, 
0,50 kg Carafa II

[B]Humle og krydder[/B]
50,00 g Target 90,0 min 
40,00 g EKG 45,0 min 
30,00 g EKG 10,0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
2 tsp Yeast Nutrient

[B]Meskeinformasjon[/B]
Single infusion at 67C for 90 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Brewlab TV 2
Gjærmengde: 8L starter
Informasjon om gjæring:
Ferment at 20C for 10 days, then 10 days maturing at 5C before bottling

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. januar 2015
Flasket: 15. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N