Brygger: Reinhard Mjaatvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1050 FG: 1015 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 38,8 Beregnet farge: 70,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8,00 kg Pale Malt 1,80 kg Barley, Flaked 1,20 kg Roasted Barley 0,60 kg Crystal Malt 0,60 kg Wheat Malt, 0,50 kg Carafa II [B]Humle og krydder[/B] 50,00 g Target 90,0 min 40,00 g EKG 45,0 min 30,00 g EKG 10,0 min [B]Andre ingredienser[/B] 2 tsp Yeast Nutrient [B]Meskeinformasjon[/B] Single infusion at 67C for 90 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Brewlab TV 2 Gjærmengde: 8L starter Informasjon om gjæring: Ferment at 20C for 10 days, then 10 days maturing at 5C before bottling [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. januar 2015 Flasket: 15. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N