Brygger: Sven Andreas Högfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7D Weizenbock
OG: 74
FG: 20
Mengde vørter: 12,0l
Mengde ferdig øl: 8,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 90 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2.88kg Hvetemalt
480g Melanoidmalt
320g Lys munchnermalt
120g Special B
120g Dark chrystal malt 275ebc
80g Chocolate malt

[B]Humle og krydder[/B]
75min 7,2g styrian wolf 11.1%

[B]Andre ingredienser[/B]
1g kalsiumklorid
3g kalsiumsulfat
0.5g kalsiumkarbonat

[B]Meskeinformasjon[/B]
49grader 20min
55 grader 10min
68 grader 45min
Utlak 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safbrew WB-6
Gjærmengde: Ca 0.3L starter
Informasjon om gjæring:
19 grader 2 dager
21 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. september 2017
Flasket: 16. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N