Brygger: Sven Andreas Högfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7D Weizenbock OG: 74 FG: 20 Mengde vørter: 12,0l Mengde ferdig øl: 8,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 90 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.88kg Hvetemalt 480g Melanoidmalt 320g Lys munchnermalt 120g Special B 120g Dark chrystal malt 275ebc 80g Chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] 75min 7,2g styrian wolf 11.1% [B]Andre ingredienser[/B] 1g kalsiumklorid 3g kalsiumsulfat 0.5g kalsiumkarbonat [B]Meskeinformasjon[/B] 49grader 20min 55 grader 10min 68 grader 45min Utlak 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safbrew WB-6 Gjærmengde: Ca 0.3L starter Informasjon om gjæring: 19 grader 2 dager 21 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. september 2017 Flasket: 16. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N