Brygger: Øyvind Tveit
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1050
FG: 1010
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 54,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 41,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale
Pils
Vienna 
Bjørns havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
Citra 
Azacca

[B]Andre ingredienser[/B]
Melkesyre
Kalsiumklorid
Kalsiumsulfat 
Protafloc
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 55c
66c 45 min
72c 10 min
78c 5 min
Meske pH 5,2 etter 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 001
Gjærmengde: 930 mill
Informasjon om gjæring:
15c i 4 dager opp til 17 i 9 dager så CC

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. januar 2017
Flasket: 13. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F