Brygger: Øyvind Tveit Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1050 FG: 1010 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 54,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 41,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Pils Vienna Bjørns havregryn [B]Humle og krydder[/B] Citra Azacca [B]Andre ingredienser[/B] Melkesyre Kalsiumklorid Kalsiumsulfat Protafloc Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 55c 66c 45 min 72c 10 min 78c 5 min Meske pH 5,2 etter 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 001 Gjærmengde: 930 mill Informasjon om gjæring: 15c i 4 dager opp til 17 i 9 dager så CC [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. januar 2017 Flasket: 13. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F