Brygger: Bukkholmsbryggeriet ved Tor-Inge M. Lie
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1082
FG: 1021
Mengde vørter: 44,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 9,0%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
12500 g (73,5%) Maris Otter Pale Ale Malt VB; Thomas Fawcett
2000 g (11,8%) Spraymalt Blond Dry Vestbrygg; Brewferm
1000 g (5,9%) White Table Sugar (Sucrose)
500 g (2,9%) Brown Malt VB; Thomas Fawcett
500 g (2,9%) Chocolate Malt VB; Thomas Fawcett
500 g (2,9%) Crystal Malt VB; Thomas Fawcett

[B]Humle og krydder[/B]
80 g (100,0%) Target; Vestbrygg (10,0%) - added during boil, boiled 60 m

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 60 min
78 grader 20 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: safale us-o5
Gjærmengde: 4 poser på 40 liter
Informasjon om gjæring:
18 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. januar 2013
Flasket: 28. februar 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: F