Brygger: Bukkholmsbryggeriet ved Tor-Inge M. Lie Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1082 FG: 1021 Mengde vørter: 44,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 12500 g (73,5%) Maris Otter Pale Ale Malt VB; Thomas Fawcett 2000 g (11,8%) Spraymalt Blond Dry Vestbrygg; Brewferm 1000 g (5,9%) White Table Sugar (Sucrose) 500 g (2,9%) Brown Malt VB; Thomas Fawcett 500 g (2,9%) Chocolate Malt VB; Thomas Fawcett 500 g (2,9%) Crystal Malt VB; Thomas Fawcett [B]Humle og krydder[/B] 80 g (100,0%) Target; Vestbrygg (10,0%) - added during boil, boiled 60 m [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 60 min 78 grader 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: safale us-o5 Gjærmengde: 4 poser på 40 liter Informasjon om gjæring: 18 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. januar 2013 Flasket: 28. februar 2012 Filtrert: Nei Karbonering: F