Brygger: Stein Norem Wisted Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 13F Klassisk norsk juleøl) Ekstra ingredienser: OG: 1064 FG: 1025 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 52,0 Beregnet farge: 29 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale - 49% Munic - 29% Amber - 9% Crystal - 9% Falkes Oats - 3% Special B - 1% [B]Humle og krydder[/B] Amarillo - 70 gr - 60 min Amarillo - 30 gr - 5 min Centennial - 25 gr - 5 min Ferskt appelsinskall 4g/l - 15 min Kanelstang 1gr/l - 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesketemp 69oC i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 002 English Ale Gjærmengde: 1 rør - 1l starter Informasjon om gjæring: 20oC - 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. august 2016 Flasket: 6. september 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N