Brygger: Stein Norem Wisted
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 13F Klassisk norsk juleøl)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1064
FG: 1025
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 52,0
Beregnet farge: 29 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale - 49%
Munic - 29%
Amber - 9%
Crystal - 9%
Falkes Oats - 3%
Special B - 1%

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo - 70 gr - 60 min
Amarillo - 30 gr - 5 min
Centennial - 25 gr - 5 min
Ferskt appelsinskall 4g/l - 15 min
Kanelstang 1gr/l - 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesketemp 69oC i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 002 English Ale
Gjærmengde:  1 rør - 1l starter
Informasjon om gjæring:
20oC - 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. august 2016
Flasket: 6. september 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N