Brygger: Erik Ingebrigtsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,054 FG: 1,006 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,1% Beregnet IBU: 36,5 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,5 kg Pale Malt, Maris Otter 500 gr. Hvetemalt 400 gr. Caramel 60L 100 gr. Caramel 120L [B]Humle og krydder[/B] 20 gr. Cascade (7,1%AA) Mash @ 75 min. 42 gr. Cascade (7,1%AA) @ 15 min. 50 gr. Galaxy (14,5%AA) @ 5 min. 50 gr. Galaxy (14,5%AA) @ 1 min. 100 gr. Cascade (7,1%AA) Dry hop 8 dager. [B]Andre ingredienser[/B] 1 ts Irish moss 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 64C i 75 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP051 Gjærmengde: 1 rør, starter Informasjon om gjæring: 15 dager @ 22C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2014 Flasket: 25. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N