Brygger: Erik Ingebrigtsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,054
FG: 1,006
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,1%
Beregnet IBU: 36,5
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,5 kg Pale Malt, Maris Otter
500 gr. Hvetemalt
400 gr. Caramel 60L
100 gr. Caramel 120L

[B]Humle og krydder[/B]
20 gr. Cascade (7,1%AA) Mash @ 75 min.
42 gr. Cascade (7,1%AA) @ 15 min.
50 gr. Galaxy (14,5%AA) @ 5 min.
50 gr. Galaxy (14,5%AA) @ 1 min.
100 gr. Cascade (7,1%AA) Dry hop 8 dager.

[B]Andre ingredienser[/B]
1 ts Irish moss 10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
64C i 75 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP051
Gjærmengde: 1 rør, starter
Informasjon om gjæring:
15 dager @ 22C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2014
Flasket: 25. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N