Brygger: Pål Enger
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10D Saison)
Ekstra ingredienser: Multer
OG: 1,080
FG: 1,018
Mengde vørter: 9,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 11,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3kg Coopers lys LME
1,5 kg hvetespraymalt
0,5 kg lys spraymalt
250g krystallmalt
8dl multejuice (presset av 1,5kg)

[B]Humle og krydder[/B]
bitring:
50g Perle
50g Saaz
15min:
25g Hallertau Hersbrucker
25g Willamette
25g East Kent Goldings
0min:
25g Willamette
25g Hallertau Hersbrucker
25g East Kent Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]
nei

[B]Meskeinformasjon[/B]
Krystallmalt steepet, resten er ekstrakt.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3724
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
4,5 måneder mellom 21 og 28 grader.  Aktivitet "hele tiden".

[B]Kommentarer[/B]
OG er estimert siden ekstraktøl ikke er homogent til å begynne med, og jeg ikke vet vekta på multejuicen

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. juni 2015
Flasket: 8. november 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N