Brygger: Pål Enger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10D Saison) Ekstra ingredienser: Multer OG: 1,080 FG: 1,018 Mengde vørter: 9,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 11,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3kg Coopers lys LME 1,5 kg hvetespraymalt 0,5 kg lys spraymalt 250g krystallmalt 8dl multejuice (presset av 1,5kg) [B]Humle og krydder[/B] bitring: 50g Perle 50g Saaz 15min: 25g Hallertau Hersbrucker 25g Willamette 25g East Kent Goldings 0min: 25g Willamette 25g Hallertau Hersbrucker 25g East Kent Goldings [B]Andre ingredienser[/B] nei [B]Meskeinformasjon[/B] Krystallmalt steepet, resten er ekstrakt. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3724 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: 4,5 måneder mellom 21 og 28 grader. Aktivitet "hele tiden". [B]Kommentarer[/B] OG er estimert siden ekstraktøl ikke er homogent til å begynne med, og jeg ikke vet vekta på multejuicen [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. juni 2015 Flasket: 8. november 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N