Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8B Sweet stout
OG: 1071
FG: 1036
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 66,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
kilo

Pale, Maris Otter	5
Havreflak	1
Roasted barley	0,7
Crystal 120	0,3
Brown malt	0,3
Black Malt	0,3
Chocolate malt	0,5

[B]Humle og krydder[/B]
navn-gram-aa-tid

cascade	85	7,0 %	60
East Kent Golding	40	5,1 %	15
East Kent Golding	35	5,1 %	2
East Kent Golding	25	5,1 %	0

[B]Andre ingredienser[/B]
et kilo laktose

[B]Meskeinformasjon[/B]
63C i 20 mins, 72C 20 mins, 78C 5mins

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: s-04
Gjærmengde: to pakker
Informasjon om gjæring:
17-20C, en grad opp pr dag, 20C ut, 2 uker tilsammen

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. februar 2016
Flasket: 7. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N