Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8B Sweet stout OG: 1071 FG: 1036 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 66,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] kilo Pale, Maris Otter 5 Havreflak 1 Roasted barley 0,7 Crystal 120 0,3 Brown malt 0,3 Black Malt 0,3 Chocolate malt 0,5 [B]Humle og krydder[/B] navn-gram-aa-tid cascade 85 7,0 % 60 East Kent Golding 40 5,1 % 15 East Kent Golding 35 5,1 % 2 East Kent Golding 25 5,1 % 0 [B]Andre ingredienser[/B] et kilo laktose [B]Meskeinformasjon[/B] 63C i 20 mins, 72C 20 mins, 78C 5mins [B]Gjæring[/B] Gjærtype: s-04 Gjærmengde: to pakker Informasjon om gjæring: 17-20C, en grad opp pr dag, 20C ut, 2 uker tilsammen [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. februar 2016 Flasket: 7. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N