Brygger: Ole Kristian Nylund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1070 FG: 1016 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 185,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 54 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3000 gram Bestmalz pilsner malt 2000 gram Bestmalz pale malt 500 gram Bestmalz munich malt 400 gram Weyermann Biscuit malt 365 gram Weyermann Special B malt 35 gram Weyermann Carafa Special III malt 500 gram mørk candy sirup (koker i 6 min) [B]Humle og krydder[/B] 20 gram Perle pellets 9,0% 60 minutter 22 gram Saaz pellets 3,5% 15 minutter Skall fra 1 appelsin 2 minutter 8 gram korianderfrø 2 minutter [B]Andre ingredienser[/B] Halv tablett protafloc Halv teskje Whitelabs WLN1000 gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 90 minutter ved 66 C. 5 minutter ved 75 C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Abbey Ale Gjærmengde: 1 rør i 1 liter starter. Informasjon om gjæring: 2 uker ved 20-22 C. 5 uker 12-14 C. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. november 2012 Flasket: 5. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N