Brygger: Marius Høye Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9B Amerikansk barley wine OG: 1117 FG: 1031 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 11,5% Beregnet IBU: 103,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 14000 gram Pils malt 100 gram Crystal malt 1000 gram DME [B]Humle og krydder[/B] 40 gram Colombus 14,5% 90 min 40 gram Colombus 14,5% 60 min 40 gram Colombus 14,5% 30 min 40 gram Saaz 3,5% 15 min 40 gram Saaz 3,5% 5 min 40 gram Colombus 14,5% -1 min 5 gr Saaz 3,5% -1 min 90 gram Colombus 14,5% tørrhumle 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] 2kpsl servomyces 2ts gjærnæring 1ts irish moss [B]Meskeinformasjon[/B] 70 minutter @ 64-63 grC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP510 Gjærmengde: 750 bill celler Informasjon om gjæring: Tilsatt 2 min O2, ved 1L/min Gjæret 2 uker ved 20 grader C [B]Kommentarer[/B] Naturlig karbonert til volco2: 2,3 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. mars 2012 Flasket: 23. april 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N