Brygger: Christoffer Fremstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1060 FG: 1020 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 120 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter - 6 kg Flaked Oats - 1 kg Chocolate Malt - 0,5 kg Crystal 120 - 0,5 kg Barley Roasted - 0,2 kg [B]Humle og krydder[/B] 20 gram Challanger Pellets - 6,4 % - 60 minutter 20 gram Challanger Pellets - 6,4 % - 30 minutter 20 gram Challanger Pellets - 6,4 % - 15 minutter [B]Andre ingredienser[/B] Irish Moss [B]Meskeinformasjon[/B] [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP005 - British Ale Gjærmengde: 4 rør Informasjon om gjæring: 11 dager på 21 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. februar 2013 Flasket: 30. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N