Brygger: Christoffer Fremstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1060
FG: 1020
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 120 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter - 6 kg
Flaked Oats - 1 kg
Chocolate Malt - 0,5 kg
Crystal 120 - 0,5 kg
Barley Roasted - 0,2 kg

[B]Humle og krydder[/B]
20 gram Challanger Pellets - 6,4 % - 60 minutter
20 gram Challanger Pellets - 6,4 % - 30 minutter
20 gram Challanger Pellets - 6,4 % - 15 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish Moss

[B]Meskeinformasjon[/B]


[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP005 - British Ale
Gjærmengde: 4 rør
Informasjon om gjæring:
11 dager på 21 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. februar 2013
Flasket: 30. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N