Brygger: Anders Laengen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,056 FG: 1,011 Mengde vørter: 41,0l Mengde ferdig øl: 39,4l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 39,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5600,00 g Pale Ale (BestMälz) (5,0 EBC) 2000,00 g BEST Munich (BESTMALZ) (15,0 EBC) 1500,00 g Caraamber (Weyermann) (70,9 EBC) 500,00 g Crystal Rye Malt (Thomas Fawcett) (157,6 EBC) 400,00 g Amber (Crisp) [B]Humle og krydder[/B] 30,00 g Nugget [15,00 %] - Boil 60,0 min Hop 45,00 g Cascade [6,80 %] - Boil 20,0 min Hop 15,00 g Centennial [10,00 %] - Boil 5,0 min 60,00 g Cascade [6,80 %] - Dry Hop 7,0 Days [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 60 min 78 grader i 20 min 78 grader skyll [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1056 Gjærmengde: ca 400 billion Informasjon om gjæring: 19 grader i 16 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. desember 2016 Flasket: 19. desember 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N