Brygger: Anders Laengen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,056
FG: 1,011
Mengde vørter: 41,0l
Mengde ferdig øl: 39,4l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 39,0
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5600,00 g Pale Ale (BestMälz) (5,0 EBC) 

2000,00 g BEST Munich (BESTMALZ) (15,0 EBC) 

1500,00 g Caraamber (Weyermann) (70,9 EBC)

500,00 g Crystal Rye Malt (Thomas Fawcett) (157,6 EBC) 
 
400,00 g Amber (Crisp)

[B]Humle og krydder[/B]
30,00 g Nugget [15,00 %] - Boil 60,0 min Hop 

45,00 g Cascade [6,80 %] - Boil 20,0 min Hop 
 
15,00 g Centennial [10,00 %] - Boil 5,0 min 

60,00 g Cascade [6,80 %] - Dry Hop 7,0 Days

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 60 min
78 grader i 20 min

78 grader  skyll

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1056
Gjærmengde: ca 400 billion
Informasjon om gjæring:
19 grader i 16 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. desember 2016
Flasket: 19. desember 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N