Brygger: Roar Sandodden
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1064
FG: 1012
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 35,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter 5600g
Pilsner 4300g
Munich 800g
Cara amber 400g
Cara pils 400g
Hvete malt 400g

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook (12.4%) 40g i 60 min
Mosaic (11.5%) 25 g i 5 min
Cascade (5.8%) 25g i 5 min
Amarillo (8.9%) 25g i 5 min
De tre siste humlene også ved flameout og tørt i samme mengder

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesk fra 60 til 65 grader i løpet av en time. Deretter 65 i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1056
Gjærmengde: To pakker
Informasjon om gjæring:
22 grader i 10 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N