Brygger: Roar Sandodden Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1064 FG: 1012 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 35,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter 5600g Pilsner 4300g Munich 800g Cara amber 400g Cara pils 400g Hvete malt 400g [B]Humle og krydder[/B] Chinook (12.4%) 40g i 60 min Mosaic (11.5%) 25 g i 5 min Cascade (5.8%) 25g i 5 min Amarillo (8.9%) 25g i 5 min De tre siste humlene også ved flameout og tørt i samme mengder [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesk fra 60 til 65 grader i løpet av en time. Deretter 65 i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1056 Gjærmengde: To pakker Informasjon om gjæring: 22 grader i 10 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N