Brygger: Arne Martin Aurlien Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1076 FG: 1005 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 9,5% Beregnet IBU: 92,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5700 g pale malt 500 g hvetemalt 500 g medium krystallmalt 1000 g Kamahi-honning fra New Zealand (tilsatt gjæringsspann etter stormgjæring) [B]Humle og krydder[/B] 20g Chinook 12,4% pellets 20 min 20g NZ Cascade 9,1% pellets 20 min 20g NZ Motueka 8,0% pellets 20 min 20g Chinook 12,4% pellets 10 min 20g NZ Cascade 9,1% pellets 10 min 20g NZ Motueka 8,0% pellets 10 min 20g NZ Nelson Sauvin 12,3% pellets 10 min 30g NZ Motueka 8,0% pellets 5 min 30g NZ Cascade 9,1% pellets 5 min 20g Chinook 12,4% pellets 5 min 20g NZ Nelson Sauvin 12,3% pellets 5 min 30g NZ Cascade 9,1% pellets 0 min 30g NZ Motueka 8,0% pellets 0 min 20g Chinook 12,4% pellets 0 min 20g NZ Nelson Sauvin 12,3% pellets 0 min 50g NZ Motueka 8,0% pellets Løst i gjæringsspann 10 dager 50g NZ Cascade 9,1% pellets Løst i gjæringsspann 10 dager 30g NZ Cascade 9,1% pellets Tørrhumlet på fat 5 dager 30g NZ Motueka 8,0% pellets Tørrhumlet på fat 5 dager 20g Chinook 12,4% pellets Tørrhumlet på fat 5 dager 20g NZ Nelson Sauvin 12,3% pellets Tørrhumlet på fat 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] 6 gram Klar Urt 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader 90 minutter 78 grader 10 minutter Koketid: 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 1 pakke i 2 liter starter Informasjon om gjæring: Gjæret på 18 grader i 4 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. februar 2013 Flasket: 8. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F