Brygger: Geir Ove Skaarstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8C Oatmeal stout) Ekstra ingredienser: Lakrisrot OG: 1061 FG: 1015 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 47 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5.33 kg Warminster - Maris Otter Pale Ale Malt 38 2.5 81.9% 0.1 kg Belgian - Roasted Barley 30 575 1.5% 0.15 kg Belgian - Chocolate 30 340 2.3% 0.53 kg Flaked Oats 37 1 8.1% 0.2 kg Warminster - Brown 32 55.9 3.1% 0.2 kg Warminster - Crystal 400 33 203.2 3.1% 6.51 kg Total [B]Humle og krydder[/B] 10 g Phoenix Pellet 11.4 Boil 60 min 10 g Phoenix Pellet 11.4 Boil 30 min 20 g Phoenix Pellet 11.4 Boil 20 min 20 g Fuggles Pellet 4.5 Boil 20 min 10 g Fuggles Pellet 4.5 Boil 10 min 25 gram lakrisrot 20 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 C 15 min 68 C 45 min 70 C 5 min 78 C 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1028 og M42 Gjærmengde: 1 pakke av hver Informasjon om gjæring: 1 pakke London Ale 1028 og 1 pakke Mangrove Jack`s M42 tørrgjær. Gjæret i 4 uker. 3 uker på 18`C og 1 uke på 12`C før flasketapping. Karbonert med 6 gram sukker pr. liter. Kokt sukkerlake. Gjæret på flaske i 2 uker på 20`C. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. desember 2016 Flasket: 18. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N