Brygger: Joshua Smith
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale
OG: 1,057
FG: 1,011
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 27,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5kg Maris Otter
.4kg Victory Malt
.2kg Crystal 60L
.2kg Crystal 120L

[B]Humle og krydder[/B]
45g Golding (50min)
25g Golding (10min)
20g Fuggles (10min)
30g Golding (Hopstand -70c- 30min)
30g Fuggles (Hopstand -70c- 30min)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
16L - 65c - 60 min
13L batch sparge - 70C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mangrove Jack M07
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Pitch gjæren 17c 
18c i 5 dager - SG 1.011
Heve temperaturen 0.5c hver 12 timer til 22c. 
Cold crash i 1 uke i fatet mens den er karbonisert.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. februar 2016
Flasket: 28. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F