Brygger: Joshua Smith Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale OG: 1,057 FG: 1,011 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 27,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5kg Maris Otter .4kg Victory Malt .2kg Crystal 60L .2kg Crystal 120L [B]Humle og krydder[/B] 45g Golding (50min) 25g Golding (10min) 20g Fuggles (10min) 30g Golding (Hopstand -70c- 30min) 30g Fuggles (Hopstand -70c- 30min) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 16L - 65c - 60 min 13L batch sparge - 70C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove Jack M07 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Pitch gjæren 17c 18c i 5 dager - SG 1.011 Heve temperaturen 0.5c hver 12 timer til 22c. Cold crash i 1 uke i fatet mens den er karbonisert. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. februar 2016 Flasket: 28. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F