Brygger: Morten Brattbakk Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1061 FG: 1018 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 47 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich Malt, Carafa Spec. [B]Humle og krydder[/B] Hersbrucker [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 minutter 67 grader 2 minutter 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 2206 Bavarian Lager Gjærmengde: 1 pk Bavarian Lager Informasjon om gjæring: 14 dager på 11 grader 1 dag på 20 grader 7 dager på 20 grader etter tapping. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. juli 2016 Flasket: 30. juli 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N