Brygger: Morten Brattbakk
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1061
FG: 1018
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 47 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich Malt, Carafa Spec.

[B]Humle og krydder[/B]
Hersbrucker

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 minutter 67 grader
2 minutter 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 2206 Bavarian Lager
Gjærmengde: 1 pk Bavarian Lager
Informasjon om gjæring:
14 dager på 11 grader
1 dag på 20 grader
7 dager på 20 grader etter tapping.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. juli 2016
Flasket: 30. juli 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N