Brygger: Frank Dåstøl
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,100
FG: 1,020
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 10,7%
Beregnet IBU: 85,0
Beregnet farge: 86 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2 kg Munich malt
20 kg Pale malt
0,8 kg Molasse
0,2 cara pils, 0,3 black, 0,34 biscuit 0,4 chocolate 0,4 Roasted barley. 0,5 Carafa III 0,6 Havre, 2kg crystal,
1kg dememera sukker
1kg brunt rørsukker.

[B]Humle og krydder[/B]
Northern brewer
Mosaic
Citra
Progress

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 75 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mangrove Jack M42
Gjærmengde: 5 pk
Informasjon om gjæring:
17 grader 4 uker.
7 uker på eiekefat

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. mai 2017
Flasket: 1. august 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N