Brygger: Frank Dåstøl Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,100 FG: 1,020 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 10,7% Beregnet IBU: 85,0 Beregnet farge: 86 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2 kg Munich malt 20 kg Pale malt 0,8 kg Molasse 0,2 cara pils, 0,3 black, 0,34 biscuit 0,4 chocolate 0,4 Roasted barley. 0,5 Carafa III 0,6 Havre, 2kg crystal, 1kg dememera sukker 1kg brunt rørsukker. [B]Humle og krydder[/B] Northern brewer Mosaic Citra Progress [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 75 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove Jack M42 Gjærmengde: 5 pk Informasjon om gjæring: 17 grader 4 uker. 7 uker på eiekefat [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. mai 2017 Flasket: 1. august 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N