Brygger: Reinert Hansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1065
FG: 1010
Mengde vørter: 110,0l
Mengde ferdig øl: 100,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 21,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
19,5 kg maris otter
2kg vienna 7 ebc
0,9kg crystal 150
0,6kg crystal 29
0,5 crystal 250
0,5 crystal 75

[B]Humle og krydder[/B]
50g centennial 10,5% 30 minutter
50g simcoe 13% 30 minutter
50g zythos 10% 30 minutter

60g centennial 10,5% 15 minutter
60g simcoe 13% 15 minutter
60g zythos 10% 15 minutter

60g centennial 10,5% 1 minutt
60g simcoe 13% 1 minutt
60g zythos 10% 1 minutt

tørrhumling

0,7g pr liter amarillo
0,7g pr liter simcoe
0,7g pr liter centennial

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss
gjærnæring, 1g servomyces og 2 ts wln1000
4g pr 10 liter gypsum i alt vann

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader i 75 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp001
Gjærmengde: starter ihht mrmalty
Informasjon om gjæring:
19 grader i 2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. januar 2013
Flasket: 10. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N