Brygger: Reinert Hansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1065 FG: 1010 Mengde vørter: 110,0l Mengde ferdig øl: 100,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 21,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 19,5 kg maris otter 2kg vienna 7 ebc 0,9kg crystal 150 0,6kg crystal 29 0,5 crystal 250 0,5 crystal 75 [B]Humle og krydder[/B] 50g centennial 10,5% 30 minutter 50g simcoe 13% 30 minutter 50g zythos 10% 30 minutter 60g centennial 10,5% 15 minutter 60g simcoe 13% 15 minutter 60g zythos 10% 15 minutter 60g centennial 10,5% 1 minutt 60g simcoe 13% 1 minutt 60g zythos 10% 1 minutt tørrhumling 0,7g pr liter amarillo 0,7g pr liter simcoe 0,7g pr liter centennial [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss gjærnæring, 1g servomyces og 2 ts wln1000 4g pr 10 liter gypsum i alt vann [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i 75 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp001 Gjærmengde: starter ihht mrmalty Informasjon om gjæring: 19 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. januar 2013 Flasket: 10. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N