Brygger: Pål Mikalsen Rolfsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 9C Foreign extra stout)
Ekstra ingredienser: Bringebær
OG: 1090
FG: 1020
Mengde vørter: 42,0l
Mengde ferdig øl: 34,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt	 	5	EBC	 	10000	g
Special B           	 	230	EBC	 	250	g
Crystal Malt         	        120	EBC	 	800	g
Chocolate Malt	 	        800	EBC	 	410	g
Chocolate Wheat	        1000	EBC	 	280	g
Flaked Oats	 	            4	EBC	 	600	g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum	 14%	alpha	 	34	g	 	60	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]
Bringebær 2 kg til ca 17 liter øl

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 90 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1968 Special London ale
Gjærmengde: 2 rør i 2 liter starter
Informasjon om gjæring:
20 grader

[B]Kommentarer[/B]
Bjarke Knizek Vang er også medbrygger.

Monkey Brew.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. januar 2013
Flasket: 18. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N