Brygger: Pål Mikalsen Rolfsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 9C Foreign extra stout) Ekstra ingredienser: Bringebær OG: 1090 FG: 1020 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 34,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 5 EBC 10000 g Special B 230 EBC 250 g Crystal Malt 120 EBC 800 g Chocolate Malt 800 EBC 410 g Chocolate Wheat 1000 EBC 280 g Flaked Oats 4 EBC 600 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum 14% alpha 34 g 60 minutes [B]Andre ingredienser[/B] Bringebær 2 kg til ca 17 liter øl [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 90 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1968 Special London ale Gjærmengde: 2 rør i 2 liter starter Informasjon om gjæring: 20 grader [B]Kommentarer[/B] Bjarke Knizek Vang er også medbrygger. Monkey Brew. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. januar 2013 Flasket: 18. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N