Brygger: Erlend Sørli
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8C Oatmeal stout
OG: 1065
FG: 1018
Mengde vørter: 22,5l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 38,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3.3 kg Castle Malting Pale malt
1 kg Castle Malting Munich light
0.5 kg Crystal 60
0.2 kg Chocolate Malt
0.28 kg Black Malt
0.5 kg Muntons Dry Light Extract
0.4 kg Bjørn havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
45 g East Kent Goldings 6%AA, 60 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
30 minutt på 67*C
30 minutt på 69*C
10 minutt utmesk på 78*C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP023 Burton ale
Gjærmengde: 1 pakke i 3.7 liter starter
Informasjon om gjæring:
3 uker på 16-20*C (Økning mot slutten)

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. januar 2013
Flasket: 11. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N