Brygger: Erlend Sørli Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8C Oatmeal stout OG: 1065 FG: 1018 Mengde vørter: 22,5l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.3 kg Castle Malting Pale malt 1 kg Castle Malting Munich light 0.5 kg Crystal 60 0.2 kg Chocolate Malt 0.28 kg Black Malt 0.5 kg Muntons Dry Light Extract 0.4 kg Bjørn havregryn [B]Humle og krydder[/B] 45 g East Kent Goldings 6%AA, 60 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 30 minutt på 67*C 30 minutt på 69*C 10 minutt utmesk på 78*C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP023 Burton ale Gjærmengde: 1 pakke i 3.7 liter starter Informasjon om gjæring: 3 uker på 16-20*C (Økning mot slutten) [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. januar 2013 Flasket: 11. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N