Brygger: Vidar Andersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1078
FG: 1022
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 88,0
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale ale Malt
Cara Crystal Malt
Crystal Malt
Sjokolade Malt
Roasted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]
Molasses
Solbær

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking 67 grader 60minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP002
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
20 grader 21 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. desember 2015
Flasket: 22. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N