Brygger: Vidar Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1078 FG: 1022 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 88,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale ale Malt Cara Crystal Malt Crystal Malt Sjokolade Malt Roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] East Kent Goldings [B]Andre ingredienser[/B] Molasses Solbær [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking 67 grader 60minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP002 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: 20 grader 21 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2015 Flasket: 22. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N