Brygger: Gard W. Karlsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1,061 FG: 1,011 Mengde vørter: 62,0l Mengde ferdig øl: 52,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 13.50 kg Vienna Malt 700.00 g Melanoiden Malt 300.00 g crystal 100 EBC 50.00 g Carafa II 100.00 g Special B Malt [B]Humle og krydder[/B] 20.00 g Warrior First Wort Hopping 15.00 % alfa 40.00 g Tettnang @ -60 mins 3.80 % alfa 60.00 g Hallertauer Mittelfrueh @ -20 mins 4.50 % alfa 60.00 g Tettnang @ -5 mins 3.80 % alfa [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Protein Rest 35 min@50.0°C Saccharification Rest 45 min@68.3°C Enkel dekoksjon til mash out og fly sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP0802 og 0800 Gjærmengde: 4 rør Informasjon om gjæring: Primary 15 days @ 12.0°C 08/04/2014 Diacetyl-rast 2 days @ 20.0°C 20/04/2014 Secondary 10 days @ 12.0°C 23/04/2014 Lager 50 days @ 3.0°C 03/05/2014 Bottle/Keg 14 days @ 20.0°C 30/06/2014 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. april 2014 Flasket: 30. juni 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N