Brygger: Gard W. Karlsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1,061
FG: 1,011
Mengde vørter: 62,0l
Mengde ferdig øl: 52,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
13.50 kg Vienna Malt
700.00 g Melanoiden Malt 
300.00 g crystal 100 EBC 
50.00 g Carafa II 
100.00 g Special B Malt

[B]Humle og krydder[/B]
20.00 g Warrior First Wort  Hopping 15.00 % alfa
40.00 g Tettnang @ -60 mins 3.80 % alfa
60.00 g Hallertauer Mittelfrueh @ -20 mins 4.50 % alfa
60.00 g Tettnang @ -5 mins 3.80 % alfa

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Protein Rest 35 min@50.0°C
Saccharification Rest 45 min@68.3°C
Enkel dekoksjon til mash out og fly sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP0802 og 0800
Gjærmengde: 4 rør
Informasjon om gjæring:
Primary 15 days @ 12.0°C 08/04/2014
Diacetyl-rast 2 days @ 20.0°C 20/04/2014
Secondary 10 days @ 12.0°C 23/04/2014
Lager 50 days @ 3.0°C 03/05/2014
Bottle/Keg 14 days @ 20.0°C 30/06/2014

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. april 2014
Flasket: 30. juni 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N